söndag, mars 20

Musik till ditt söndagste

Example

4 kommentarer:

Rickard sa...

Å, nu blir jag lite nostalgisk. "No Man No" är första låten på ett blandband som du gjorde till mig när du bodde i Paris för sisådär en tio år sen. Lyssnade på bandet häromdagen när jag sorterade kassettband (hur ofta gör man det 2011, bara en sån sak). Tänkte på svunna tider. På hur härliga vissa av dem var. Och på att låten är jättefånig och jätterolig.

Jonas sa...

Just det, det tänker jag faktiskt alltid på när jag hör den låten. Vilket ju är rätt sällan.
I övrigt på det blandbandet (som jag måste ha gjort precis efter Paris, dvs i juni 2000) kan jag gissa att det var... "Come On Let's Go" med Broadcast, "Spela för mej" med Monica Zetterlund, "Too Young" med Phoenix, kanske nåt med Belle and Sebastian, Aphex Twin, nån gammal soul, stämmer det?

Rickard sa...

Jag har det inte inom armlängds avstånd och sitter för bekvämt för att resa mig och titta efter, men jag tror att du har rätt. "Come On Let's Go" är jag i alla fall helt säker på. Och Phoenix. Tror förresten det var mer med Broadcast. Och Michel Poulnareff.

Jonas sa...

Polnareff, så klart, hur kunde jag glömma honom. Kanske Etienne Daho också? Typ "Rendez-vous á Vedra".