torsdag, mars 24

Någon känd har dött (i dag också)

Jag måste nog införa ett totaltstopp på att skriva på Extra allt om kända människor som har dött. För om jag nämner ett dödsfall måste jag skriva om alla. Eller bara skriva om de jag faktiskt bryr mig om väldigt mycket.

Oftast blir det tyvärr snarast tvärtom. Det är otroligt lätt att på två minuter riva ner något om den perifere Kurt "Supermax" Hauenstein, men det är svårt att skriva något om Elizabeth Taylor och det var helt omöjligt att skriva något som gjorde Lena Nyman rättvisa. Det betyder inte att jag värderar Hauenstein högre än Nyman, men det har ni förhoppningsvis fattat.

Om jag ska hålla en linje så är den att jag inte ska skriva dödsrunor här som är likadana som alla andras. Jag vill ha något eget att säga. Det har jag inte om Taylor, eller åtminstone har jag inte tid just nu att fundera på det. Jag kommer därför inte heller lägga upp något YouTube-klipp från "Vem är rädd för Virgina Woolf?", för dem kan ni hitta någon annanstans. Eller stryk det, ni kan hitta dem ÖVERALLT.

Inga kommentarer: