fredag, september 2

Fredag

Example
Först vill jag hälsa alla som har hittat till Extra allt genom att googla "knulla". Ni är alla hjärtligt välkommna hit och jag hoppas innerligt att det var precis en sida som Extra allt ni letade efter. Vi får ungefär 300 besökare i månaden till Extra allt som hittar hit på det sättet.

Sedan vill jag fortsätta denna fin-fina fredag med gott väder och allt genom att slänga upp en mp3'a som ni kanske kan ladda ner, stoppa i iPoden och avnjuta på lämplig plats. Lite kosmisk disko sådär när sommaren börjar lida mot sitt slut.

Tantra - A place called tarot (1982 extended mix)

Visst är den bra ! Om man vill ha mer av samma vara kan jag rekomendera min favorit mp3blogg Bumrocks som i något års tid har bjudit på den bästa musiken från skivsamlarträsket. Enjoy

1 kommentar:

Anonym sa...

Fan, jag har då aldrig lyckats komma till Extraallt när jag googlat på "knulla". Dessutom skulle jag aldrig googla på knulla, knulla.