tisdag, december 28

Löphits från året

För dig som vill springa av dig julmaten, eller för dig som skippat andra omgången Janssons för att inte bli för tung i löpstegen, så bjussar jag här på en spellista med passande musik.

Jag har i och för sig under årets nästan hundra joggingturer lyssnat väldigt mycket på olika politikpoddar. Så det är bara bra att det finns så många och att de har haft anledningar till så många extraavsnitt. Men jag har också behövt ha musik i lurarna och här är den som funkat bäst.

Urvalet här är att det är låtar som släppts i år plus några som återutgivits under året. Så därför kanske lite av en blandning av lämpliga delar av spellistorna med årets bästa retro respektive årets bästa låtar.

Kanske funkar det mesta av spellistan även på nyårsfesten, men det är ganska många låtar vars främsta värde är att få mig att fortsätta orka gneta på, upp för en lång uppförslutning efter sex kilometer med viss motvind. Då funkar Sons of Kemets "Hustle" eller Moodymanns "Keep on Coming". Sedan ska man spurta och då krävs "MRA" med Chris McGregor's Brotherhood of Breath.

Varsågoda: Extra allt löphits 2021

Inga kommentarer: