onsdag, juni 8

Faktakoll, Nunstedt!

Okej, det här är småsint. Men skoj.

Expressens musikskribent Anders Nunstedt listar idag de skivor som varit bäst hittills i år. Robyn etta, Kent tvåa, Bravery ligger högt, Moneybrother har "drag under galoscherna" (precis som Bert och Ian hade). Läs här.

Men det verkligt roliga: Nunstedt konstaterar i första meningen, som anledning till att han gör uppsummeringen att "Ett halvår har gått". Jaså? Januari till maj och så ett par dagar i juni, det blir väl fem månader. Alltså har året tio månader? Kan han inte räkna?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Semester. Nunan har ju semester snart... Och det vet vi ju att det inte ingår i "vanliga" året. Hur skulle det se ut om han skulle sitta nere i Provance och skriva listor i början på juli??

Anonym sa...

var fan är tough alliance, differnet, antony & the johnsons eller bloc party? Annars så är ju I'm wide awake and its morning en klart bättre skiva än Digital ash...

Anonym sa...

enligt tidningsåret är det nog ett halvår, med tanke på att "årsbästalistorna" kommer i början/mitten på december, trots att året inte är slut och alla skivor som släpps i december ratas därmed.