tisdag, juni 14

Födelsedag...

Example
…min alltså

I februari skrev jag ett inlägg om hur mesiga födelsedagsfiranden folk ställer till med. Jag var upprörd och förbannad. Ca en timme efter jag har postat mitt inlägg här på bloggen så ringer min kompis Tobias och inviterar mig på födelsedagsöl på Kvarnen… Precis det fenomen jag en timme tidigare hade spottat på. Så ni kan ju gissa om Tobias har tjatat om att han skall få gå på fest när det är dags för min födelsedag. Och det får han också !!!

Torsdag 16 juni 21.00 firas min födelsedag i Marie Leveau’s källare på Hornsgatan 66. Säg till vakten att ni skall fira Adrian så släpper han in er utan kostnad. Men det gäller endast innan klockan tio, så var i tid. Födelsedagskalasset är ett sammarbete mellan Extra allt, Odd Number och Serious Party. Under kvällen blir det en massa bra musik och annat kul. Som en super-extra-feature har jag inviterat Norrmannen Kenneth Tangnes, som kommer att vara där i egenskap av utlänning och vän, passa på att hälsa på honom.

Vi ses

…och förresten, jag tar gärna emot presenter ! Ett till förresten bilden till detta inlägg har absolut ingenting med min födelsedag men destå mer med en utställning av Mr. T dockor i New York. Read all about it here!

5 kommentarer:

Anonym sa...

grattis i förskott!

Anonym sa...

tack tack! I´ll be there. Det känns bra att jag är en så stor inspirationskälla, omnämnd i tre av de sex senaste inläggen. inte illa. /Tobbe

Jonas sa...

det är för att du typ är den enda vettiga människa vi pratar med, tobbe...
tröst till alla andra: närå

Anonym sa...

Stora kramar från soliga hälsingland till adrian, wish I was there! /Ulrika

Adrian sa...

Tack Karin !!! Det uppskattas. Det kommer att bli stenkul iafton och jag hoppas alla som läser detta kommer !

Mvh Adrian