måndag, maj 15

The End

Yes... Så var det slut. The West Wing. Världens genom tiderna bästa TV serie. Om jag får tycka, i alla fall. Jag har slaviskt följt varenda avsnitt i sju år och trots att sista säsongen slackade lite i kvalite så är det med viss sorg som jag konstaterar att nu är det hela över. Och precis som Martin G och Dumburken skriver så var sista avsnittet riktigt kasst, men efter att ha levererat så många klockrena TV ögonblick så är det kanske tillåtet att vältra sig i någon sorts kladdig nostalgi och långa klipp filmade med en strumpbyxa över linsen.

Om nu någon skulle förvänta sig en poäng med detta inlägg så glöm det. Detta är ren terapi för mig som har förlorat en god gammal vän...

Mest kommer jag kanske komma ihåg The West Wing för några få mästerliga scener där musiken spelar en stor roll. Det finns ett alldeles fantastiskt avsnitt som avslutas med att Dave Brubeck's Take Five ligger som soundtrack i någonting som känns som en evighet. Det går väl kanske inte att förklara i text men bra är det. Fan... Jag kommer på alldeles för många bra musiksekvenser i The West Wing, jag tror det kanske kan bli ett eget inlägg en annan dag då jag känner för det.

Som tröst kan man ju antingen se om alla säsonger av The West Wing (inleds inom kort) eller börja se fram emot Studio 60 at the Sunset Strip.

Sedan är jag även riktigt sugen på att nya säsonger av Weeds samt Entourage börjar innom kort.

Ja, TV är det nya bio

2 kommentarer:

Anonym sa...

Brothers in arms!

Anonym sa...

Ellers er en annen HBO serie å anbefale - 'Carnivàle'.

/K