torsdag, november 10

Angelinas vikt

Hur står det egentligen till med kroppshullet på Angelina Jolie? I denna brinnande fråga rapporterar idag Aftonbladet att hon "rasar i vikt" och Expressen samtidigt att hon "definitivt har gått upp i vikt".

Expressen citerar amerikanska veckotidningen In Touch, som i sin tur har citerat "en vän" och "en källa", oklart om det är samma person. Aftonbladets Magnus Sundholm citerar helt enkelt "en uppgiftslämnare", som tydligen vet att Jolie nu väger exakt 48 kg. En sådan uppgift är ju rätt trovärdig (siffror = sanna), det är ju bättre än att bara tala om att "rasa i vikt". Att rasa kan ju vara som när Aftonbladet rapporterade att Martin Timell "rasade" mot Thomas Bodström genom att säga "det är klart man är besviken".

Extra allt får nog kliva in som opartisk domare i den här fighten. Vi slår helt enkelt fast att Angelina Jolie väger på pricken lika mycket som igår. Och att den här frågan inte är av någon större vikt.

2 kommentarer:

m sa...

Nu blandade du ihop saker lite. Rätt i första stycket, fel i andra, alltså det om att Expressen "bara talar om att 'rasa i vikt'".
Jag vet, det är inte lätt att skilja dem åt.

mvh korrläsaren

Jonas sa...

Åtgärdat! Tack, korrläsaren. Så går det när man skriver saker mitt i natten.