fredag, november 11

SLS live

Example
Jeppe Körsbär och Kaah, på Kulturhuset 10 november

Säga vad man vill om gratiskonserter utan åldersgräns, men ibland är jag helt emot. Det blir för mycket folk.

Fick ikväll köa i en dryg halvtimme utanför Kulturhuset för att komma in på Access All Areas. En halvtimme, ni känner väl mitt lidande! Det var kallt, jag är förkyld, jag hade inte lust att stå där. Före oss i kön stod en massa Mötley Crüe-smurfar som skulle in och se Crash Dïet och möjligen även några indiesmurfar som skulle in och se Sugarplum Fairy. Hann därför bara se en och en halv låt med SLS, alltså Kaah och hans vänner på engelska. De avslutade med att mässa "We are the future!" och det vetefan, men det verkar lovande. Skiva kommer någon gång, även om SLS inte hade tillåtit Sveriges Radio att spela in konserten med hänvisning till att låtarna inte var färdig än.

Den låt jag fick höra halva av, "Trashin'", finns nu för provlyssning på SLS hemsida.

1 kommentar:

m sa...

Så det var alltså folk där trots allt.
Jag var där en kort stund i går och fick känslan av en likvaka.