söndag, november 20

Söndagsnoteringar

  • Att Dawit Isaak har släppts är den bästa nyheten på länge.
  • Såg Babben Larsson uppträda i Borlänge igår. Hon försökte med lite skämt om sossarna. Borlänge är fel publik för sånt.
  • Var på loppis i Borlänge också. Hade nästan förlorat hoppet om att någonsin njuta av en loppis igen, särskilt efter en katastrofal samling skräp i Hammarby sjöstad förra veckan. Men i Åselby (autentisk skylt: ”Borlänges second hand centrum”) hittade jag bland annat en Mupparna-VHS, en Madonna-CD och en verkytgslåda.
  • Varför har ingen hiphopproducent samplat introt till ”Aj, aj, Maria” med Sven-Ingvars?
  • Ingressen till en intervju med Mini Andrén i tidningen Pause utlovar att hon ska berätta ”varför hon ogillar Paris”. Och jag blir besviken när det visar sig inte handla om Hiltontjejen, inte ens om Hiltonstjejens ex-fästman. Jag hade glömt att det finns en stad med samma namn också. Jag är värre än Ebba!
  • Carson Kressley från ”Queer Eye” har utifrån sina erfarenheter från att komma ut som bög skrivit en barnbok. Den handlar om en häst som inte är som alla andra och blir retad, men som sedan räddar allihop. Den ska heta ”You’re Different and That’s Super”. Hur mår barnboksbranschen egentligen?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heter han inte Carson Kressley, eller nåt sånt? Eller har de bytt ut honom mot en annan Carson? Eller har de (ve och fasa!) bytt ut nån av de andra bögarna mot nån som heter Carson?
/Olle

Anonym sa...

Exakt. Carson Daly är ju han från TRL.

Jonas sa...

Helt sant, han heter ju Kressley. Jag har tittat för mycket på TRL.
Ska ändra.