söndag, december 6

Julkalendern: Konserter

Example
Bradford Cox (Atlas Sound på Music Hall of Williamsburg, 21 oktober)

I kväll spelar Taken by Trees på Kägelbanan. Jag kommer nog inte vara där. Och det känns mindre jobbigt än förut. Det går inte en vecka utan en missad konsert i Stockholm, ibland är det flera samma kväll.

Konserter jag inte missade:
Frida Hyvönen på Dramaten, Morrissey på Manchester Apollo och Hovet, Lionlove på Pet Sounds Bar, The Zombies på Debedis, Lacrosse på Debaser Slussen, Lucksmiths på Debaser Slussen, Deerhunter på Way Out West, Hajen på Popaganda, Markus Krunegård och Mauro Scocco på Popaganda, Washed Out på Santo's Party House, Atlas Sound på Music Hall of Williamsburg, The xx på Apple Store Soho, Sonjagon på Släpp fångarna loss, Fever Ray på Way Out West, Fleetwood Mac på Globen, El Perro Del Mar på Fasching och Popaganda och Other Music, Grizzly Bear på Way Out West och Debedis.

Konserter jag missade:
Ariel Pink's Haunted Grafitti på Strand, Bear Quartet på Strand, Anna Järvinen på Strand, Nas på Way Out West, Loney Dear på Släpp fångarna loss, Bart Davenport på Landet, J. Tillman och Malcolm Middleton på Debaser Slussen, Girls på Debaser, Malcolm Middleton på Debeaser, Monsters of Folk på Filadelfiakyrkan, Markus Krungegård och Mauro Scocco på Cirkus.

Konsert min mamma gick på, men inte jag:
Bruce Springsteen på Stadion

Konsert min syster gick på, men inte jag:
U2 på Ullevi

Konsert en massa kompisar gick på, men inte jag:
Madonna på Ullevi

Konsert jag gav bort min biljett till:
Antony & the Johnsons på Cirkus

Konserter jag nästan missade:
ASS på Dieselverkstadens bibliotek, Broadcast på Music Hall of Williamsburg (för när vi kom dit hade Atlas Sound gjorts till huvudband och Broadcast till förband och skulle precis börja spela)

Konsert jag tyvärr inte missade:
Jonathan Johansson på Strand

Inga kommentarer: