lördag, december 6

Gratis fredag!

Igår kväll utsatte jag mig inte ens för risken att glömma kortet i baren.

Jag tog tunnelbanan (inga kontanter behövdes, har SL-kort, ett nytt av avläsningstypen, infört femton år efter resten av världen) raka vägen från jobbet till en krasslig Adrian som hade lagat mat (inga kontanter behövdes), kollade på "På spåret" (inga kontanter behövdes - men tv-licens), åt chips (inga kontanter behövdes) och drack julmust (inga kontanter behövdes). Senare anslöt Magnus, vi åt pepparkakor och drack te. Kvällen slutade med att Magnus tog sin Lexus och skjutsade hem mig (inga kontanter behövdes).

Nu kan ni förstås anmärka att jag verkligen skulle behövt kontanter om jag hade tänkt ersätta någon av mina vänner vad de lagt ut för mat, chips, skjuts etc. Men det tänker jag inte.

Däremot: efter "På spåret" zappade vi till TV3 och såg "The Fast & the Furious: Tokyo Drift". Och de som gjort den borde ge mig ett tjockt kuvert kontanter som ursäkt. Men det går så klart lika bra att sätta in pengarna rakt på mitt Visakonto.

Inga kommentarer: