måndag, december 8

Julkalendern: Lollipop

Example

Okej, det är inte för mig som för DJ Yxa, som knappt kan komma ihåg hur musik brukade låta innan den fanns. Men “Lollipop” med Lil Wayne & Static Major är en av få hitlistelåtar som jag tagit till mig i år. Antagligen för att den har ett drag av sorgsenhet i sig, samtidigt som det väl är en partylåt för många.

Av årets Billboardettor är det den och Ushers “Love in This Club” jag har några minnen till. “Love in This Club” för att de spelade halva den på årets konstigaste utekväll, på Bravo i estniska Pärnu. Det var strax innan S&M-klädda tjejer kom ut på en scen, åmade sig som E-Typedansöser i kubik och hällde vodka i munnen på estniska killar.

Och “Lollipop” för att jag spelat den några gånger ute, och varje gång har det mötts med förvånade miner, som “gillar du det här?” Och ja, nu kan ni anse det officiellt.

Inga kommentarer: