onsdag, december 17

Waterfrontbuilding


Sitter och jobbar med utsikt över bygget som pågår vid Centralen. Waterfrontbuilding heter det visst enligt veporna som omgärdar stålskelettet som blir högre och högre, dag för dag. Har tänkt att kika in på hemsidan i tre månaders tid nu men har lyckts förtränga den impulsen tills idag. Det blir såklart inte speciellt högt. Inte speciellt kul och bara allmänt ospännande, som vanligt i stockholm med andra ord.

Vem det nu är som bestämmer över hur byggnader får se ut i stan borde få sig en rejäl spark i baken. Vart är det som sticker ut? Om jag ändå hade blivit förbannad och tyckt att någonting var riktigt ful så hade det ju åtminstone framkallat någon sorts känslor. Bättre en ful byggnad än en tråkig. Gärna riktigt högt! Och rosa om det är möjligt?

Oj, vad gnälligt det blev... Fasaden utåt vattnet verkar iallafall bli i guld. Det är lite positivt. Och för att fortsätta på inslagen positv väg så bjuckar jag på en gamal sång som jag plockade fram när vi hade Richard Norris på besök förra veckan.

Midlake - Roscoe (Beyond the Wizard's Sleeve Remix)

På tal om torsdagar på Riche så kan jag meddela att ni skall boka fredagen 26'e december för Mykonos julfest! Mer info senare.

Inga kommentarer: