fredag, december 12

Julkalendern: Joni


Förlåt, det här har troligen inget alls med era 2008 att göra, för hur jag än har försökt starta en bredare Joni Mitchell-revival, så är det kanske mest jag som gräver ner mig. Jag är fortfarande nergrävd, så där att gropen inte ens är särskilt bred, bara väldigt djup. Ett album, nästan en låt i taget grottar jag ner mig i, nu senast den ovan. Kanske kommer jag ur gropen någon gång, annars kan ni se fram emot ett Joni-insnöat inlägg i julkalendern 2009 också.

En annan sak att snöa in på är den här frågan: what's up med Jonis ansiktsfärg på omslaget till “For the Roses”?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Som baseballentusiast kan jeg fortelle deg at 'The Bleachers' er det område på et baseballstadion med de billigste setene. Billigst fordi de er midt i solsteken. Derfor den noe underlige hudfargen, også tenker jeg...

/Kenneth

Anonym sa...

BUS?