söndag, december 4

Julkalendern: Broadcast

Broadcast – ”Corporeal”

Ingen verkar bry sig om Broadcast. Det är väl bara jag och Terry Ericsson och P3 Pop-redaktionen och några andra närsynta popteoretiker. Kanske är Extra allts julkalender den enda svenska årsbästalista som deras ”Tender Buttons” kommer att dyka upp på. De närsynta på Sonic gav dem bara en fotnot. Har ingen lyssnat? Är det jag som är konstig när jag tycker det är lysande? Är det jag som blir provocerad och på ren trots tycker att det helgjutna albumet ”Tender Buttons” är bättre än det - enligt allmän åsikt- är? Nä. Det är bara svenskarna som är dumma i huvudet.

Inte underligt att Trish Keenan och James Cargil inte kom till Sverige på sin Europaturné. Det närmaste de kom var Bryssel. Jag borde ha åkt dit. Nu får jag trösta mig med att lyssna på liveinspelningar på amerikanska radiostationen KEXP.

2 kommentarer:

Anonym sa...

de var så långt norr ut som köln. du skulle ha kommit hit. de var riktigt bra. inte så många som fattat så det var ganska halvfullt dock.
men om du kännt igen vilken cover extranummret var hade trish givit dig en t-shirt.

Jonas sa...

Sluta frestas.
Men jag känner ju ingen i Köln. Hade jag fått kinesa hos dig?
Och vilken var covern?