torsdag, december 1

Julkalendern. NorgeI år var det precis 100 år sedan Norge var en Svensk koloni. Det firade Norrmännen med att totalt ta över Sverige. Lindstrøm, Prins Thomas, Lindbaek och Todd Terje har totalt dominerat varenda dansgolv med någolunda smak under hela året. Inte en vecka har gått utan ännu ett grymt släpp från någon fjällarab med hela huvudet nedstoppat I diskoextrakt. De (speciellt prinsen och lindstrøm) har spottat ur sig så många skivor att man tillslut har börjat tröttna. Inte för att de är dåliga, mer för att det kommer så jävla mycket. Total overload.

Lindstrøm fick nog största hitten men ”Ifeel space” som vi har postat förut här på Extra allt. Men Prins Thomas står nog för den bästa fullängdaren under pseudonymen Major Swellings. Reedit-titeln går ohotat till Todd Terje som har knäckt varenda benpipa främst med omstuvningen av Michael Jacksons klassiker, Can't Help It. Världsklass…

Extra allt startar sin Julkalender med att bjucka på En lindström & Prins Thomas remix som vid en första lyssniing kanske känns lite Love boat. Men Pumpa in låten i ett par lurar och kranka volymen till max så får du känna vilket drag det blir.

Nemesi - Cosmica (Lindstrøm & Prins Thomas remix)

När vi ändå är inne på ämnet skall jag tipsa om den här intervjun men Prinsen från min favvomusiksida Dream Chimney.

2 kommentarer:

Adrian sa...

Länken till mp3'an fungerar inte för tillfället men den kommer att komma upp under dagen / Adrian

Niklas sa...

Jag har redan en choklad-julkalender, men den här verkar smälla högre. Om Norge nämns redan den 1:a vad vågar vi hoppas på till Julafton?