tisdag, maj 28

Beyoncé: Favorit i repris

Example

Hysteriskt trogna Extra allt-läsare kan minnas det här inlägget från juni 2005 när några kompisar var på båten bredvid Beyoncé och Jay-Z i St Tropez och skickade en bild.

Det inlägget fick lite extra livslängd av att en annan kompis började trolla i kommentatorstråden. Jag vet ju vem det är, men inför resten av världen kanske hen nu vill ge sig tillkänna?

2 kommentarer:

Little Nicky S sa...

Vilket sammanträffande! Fick faktiskt ett mejl från Ida för några veckor sedan. Mycket har hänt de senaste åtta åren. Mycket bra, en del mindre bra - och en del som varit rätt jobbigt.

Hon träffade Mezi 2006 och de fick rätt snabbt två barn. Alla bodde i Idas 1.5:a på Telefonplan. Gick bra i början men blev rätt jobbigt kring 2008. Så hon flyttade in hos en kollega som även var lIdas f.d. lärare på Södertörns folkhögskola. Mezi gillade inte detta alls och Ida levde mellan 2008 och 2010 med skyddad identitet, till dess att vräkningen av Mezi från lägenheten vunnit laga kraft. Ida insåg rätt snabbt att Stockholm var inskränkt, småborgerligt och inte alls lika kosmopolitiskt som t.ex. Berlin. Dessutom har Berlin en levande techoscen, vilket passade väl med tanke på Idas nya jobb som politisk DJ. Eftersom hyresrätten på Telefonplan ombildats till bostadsrätt, och eftersom Ida inte ville äga boende, då boende är en allmän angelägenhet, (utan hoppade på ombildningen och sedan sålde direkt efter ) så skapades även ett mindre kapital som kunde användas för Berlinerliv.

Förräntningen till trots kan jag meddela att Idas inte vikt en tum från sina ursprungliga ideal. Brutus Österling hörde dessvärre aldrig av sig och Lava Förlag ville ha alldeles för mycket pengar för att ge ut hennes titel "Ett manifest för brinnande solidaritet". Så texten ligger och ligger till sig i en låda på Idas krypin vid Rosenthaler Platz. "Boken kommer när tiden är mogen", som Ida brukar säga. Vi får se när det blir.

Over and out!

Jonas sa...

Tack för uppdateringen! Fortsätter Ida att läsa Extra allt från Berlin?