onsdag, maj 22

Beyoncé: Vårt första möte

Example

Till skillnad mot den andre B(lucka)ce så sker den här uppladdningen på Extra allt inte inför mitt första möte. Jag såg Destiny's Child på Globen den 17 maj 2005 och kan fortfarande känna lukten av konfetti.

Det var en extremt energisk och påkostad show, även om det blev lite sömnigt när Michelle fick sjunga gospel. Men vad gör det när det fanns ett vattenfall på scen?

Jag minns inledningen som nästan chockartat kaxig: "Say My Name", "Independent Women (Part 1)", "No, No, No (Part 2)", "Bug a Boo", "Bills, Bills, Bills", "Bootylicious" och "Jumpin', Jumpin'". Det är en imponerande kavalkad.

För övrigt, de som klagat på att Beyoncés pågående turné heter "The Mrs. Carter Show World Tour", vad tyckte de om den McDonald's-sponsrade turnénamnet "Destiny Fulfilled... And Lovin' It"?

1 kommentar:

Rickard Sjöberg sa...

Intressant och glädjande att du nu lade upp den konfettibild du utlovade efter konserten 2005 (se kommentarsfältet i inlägget för bevis). Den som väntar på något så gott som konfetti har inget emot att vänta i åtta år, som det gamla djungelordspråket inte lyder.