söndag, augusti 30

Slutsourcat

Och med ett inlägg där någon kallas "Phil Collins (back in the day) of the classical music world", så avslutades alltså Extra allts outsourcade vecka. Tack alla som läst och särskilt ni som kommenterat. Och tack, "Dan" i Phuket.

Så klart har jag uttryckt mitt tack direkt till "Dan" också, via mail. Och betalat honom för de tjugo texterna, varav en alltså handlade om motorsport och blev diskvalificerad.

Nu väntar kanske några på den stora analysen. Att jag ska ta ett steg tillbaka, kanske anlägga en moralisk aspekt på det här, diskutera hur det har känts att åskådliggöra den globala världsordningen eller informationssamhället eller något. Som om alla de där sakerna inte är fullkomligt tydliga för oss varenda dag.

Och förresten, varför skulle man vilja höra mina tankar om det, när vi kan fråga "Dan".

Jag har därför bett "Dan" skriva en sista text, om sig själv, hur han hamnade i den här verksamheten och hur han egentligen jobbar. Det var lite jobbigt att skicka den beställningen, för hans privatliv har ju aldrig varit uppe på bordet i den här affärsuppgörelsen. När jag bad honom att oftare använda ordet "jag" i sina texter och att ha fler åsikter, då var det ju aldrig tal om att det verkligen måste vara hans verkliga "jag" eller hans verkliga åsikter.

Vi får se om han skickar något. Förutom den texten är det nu tillbaka till den vanliga ordningen på Extra allt. Visst känns väl det skönt?

Inga kommentarer: